Żywność modyfikowana genetycznie GMO to broń masowej zagłady, niosąca śmierć dla rolnictwa oraz konsumentów.

Udostępnij

Badania naukowe na szczurach żywionych GMO udowodniły, że tracą one płodność w trzecim pokoleniu. Dodatkowo zaobserwowano w ETAPIE 1 badań: zmiany w narządach wewnętrznych w obrazie krwi, nerkach i wątrobach. W ETAPIE 2 badań: młode rozwijają się nieprawidłowo, śmiertelność wzrasta o 50%. W ETAPIE 3 badań: zwierzęta są bezpłodne. Następuje anihilacja gatunku. Zatem co będzie z człowiekiem? Powyższe badania przeprowadził zespół w skład którego wchodzili: prof. Seralini, dr Ewen, dr Pusztai, prof. Malatesta, dr Ermakowa, prof. Zentek.

Zwykłemu człowiekowi, którego wiedza oparta jest na przejętych przez wielki biznes mediach, niedostępne są istotne informacje, co naprawdę dzieje się w świecie. A dzieje się wiele złego, albowiem żyjemy w etapie końcowym tworzonego od dziesiątków lat faszyzmu korporacyjnego. W XXI wieku to nie politycy, czy obywatele, którzy „w wolnych wyborach” wybrali danych polityków, podejmują decyzje, ale wielkie światowe korporacje rządzą światem.

Polska, która jest jednym z nielicznych krajów Europy z rozwiniętym rolnictwem indywidualnym, stanowi trudną do pokonania barierę, dla wielkich firm agrorolnicznych. Dlatego też przystąpiono do ataków przez zmianę systemu prawnego w Polsce, głównie pod naciskiem Unii Europejskiej. Niemniej jednak zacznijmy od samego początku, otóż Naród Polski nie chce GMO, to jest żywności modyfikowanej genetycznie, to też należy Polaków „wcisnąć” w ten „zabójczy żywieniowy system”.

Od lat Polacy żądali przede wszystkim zakazu upraw organizmów modyfikowanych genetycznie, szczególnie zakazu kukurydzy MON810, oraz ziemniaków Amflora. W tej kwestii polecamy wam szczególnie wypowiedzi Dr Zbigniewa Hałata (polski lekarz, specjalista epidemiolog, publicysta, działacz społeczny, wiceminister zdrowia w latach 1991–1993), który w trakcie pandemii COVID-19 wykazał się wielkim profesjonalizmem, niezależnością i doskonałą analizą medyczną oraz społeczną. Dr Zbigniew Hałat w mojej opinii to człowiek zdecydowanie godny zaufania.

Z całą pewnością każdy produkt GMO, oraz zawierający składniki GMO, powinien być przymusowo oznaczony, tak aby kupujący miał świadomość tego po co sięga. I mimo, że eksperci takich firm jak Monsanto, dowodzą że żywność GMO jest w pełni nieszkodliwa, to jednak FAKTY i NIEZALEŻNE BADANIA, zdecydowanie wskazują na coś zupełnie odwrotnego. No ale czegóż spodziewać się po „niezależnych ekspertach” firmy Monsanto zajmującej się GMO.

Rozmawiałem z weterynarzami, pediatrami i innymi lekarzami i widzę ogromne poparcie dla tezy, że GMO powoduje wzrost zachorowań na różne choroby. Na przykład autyzm, zaburzenia równowagi i inne problemy mają związek z GMO.

Widzimy także dowody na obecność nowych, nieznanych nauce organizmów w ciele człowieka, które mogą powodować bezpłodność o której tak wiele się mówi w ostatnich latach. Ponad to od wielu rolników słyszę, że zwierzęta spontanicznie unikają żywności GMO, jeśli mają wybór. Ale jeżeli karmi się je GMO to często chorują i zdychają.”

Jeffery Smith. Dziennikarz śledczy, autor między innymi książki: „Nasiona Kłamstwa”.

Szanowni Państwo, produkty uboczne powstające w wyniku trawienia związków GMO znajdujących się w pokarmie, który spożywamy nie są do końca trawione, to jednak nie jest najgorsze, po za tym, że odkładają się w naszym organizmie, to również mogą przenosić się na nasze potomstwo. Do takich wniosków doszli badacze, którzy przeprowadzili szereg badań na kobietach w ciąży, tutaj wskaźnik wyniósł 100 procent.

To oznacza, że każde dziecko zawierało jakąś ilość toksyn GMO. To szokująca informacja, ponieważ dziś okazuje się, że toksyny są przekazywane kolejnym pokoleniom, natomiast już jutro czy też za rok może się okazać, iż owe toksyny będą mutować i tworzyć chociażby nieokreślone i szkodliwe twory w naszych organizmach. Powyższe wyniki badań zostały opublikowane w czasopiśmie Reproductive Toxicology i zostały przeprowadzone przez naukowców z Uniwersytetu Sherbrooke Hospital Centre, Quebec, Kanada. Same badania polegały głównie na analizie krwi, ponieważ to w niej odnaleziono duże stężenie toksyn GMO.

Dodatkowo należy również zauważyć, że uprawy GMO to po prostu śmierć dla rolników, to także śmierć dla konsumentów. Badania naukowe na szczurach żywionych GMO udowodniły, że tracą one płodność w trzecim pokoleniu. Dodatkowo zaobserwowano w ETAPIE 1 badań: zmiany w narządach wewnętrznych w obrazie krwi, nerkach i wątrobach. W ETAPIE 2 badań: młode rozwijają się nieprawidłowo, śmiertelność wzrasta o 50%. W ETAPIE 3 badań: zwierzęta są bezpłodne. Następuje anihilacja gatunku. Zatem co będzie z człowiekiem? Powyższe badania przeprowadził zespół w skład którego wchodzili: prof. Seralini, dr Ewen, dr Pusztai, prof. Malatesta, dr Ermakowa, prof. Zentek.


Przeczytaj również:

Niezwykle szkodliwa żywność GMO: zabójcza epidemia o podłożu genetycznym w służbie globalnych korporacji.


Autor. Zespół globalne-archiwum.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone.

Fot. youtube.com


 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.